Zonnepanelen

Besparen met zonnepanelen

Denkt u dat uw energierekening een stuk lager kan? Dan heeft u het bij het rechte eind, want met zonnepanelen kunt u een hoop geld besparen. Zakelijk of voor thuis? Voor al uw zonnepanelen van topkwaliteit bent u bij ons aan het juiste adres. In de afgelopen jaren hebben we tientallen zonnepanelen en complete installaties geplaatst in Noord Holland. Voor niets komt de zon op. En heeft u energie over? Dan kunt u deze verkopen. Nog meer goed nieuws? Met zonnepanelen draagt u direct bij aan een duurzaam milieu.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Zonnepanelen: een compleet systeem

Bent u op zoek naar zonnepanelen van topkwaliteit, inclusief compleet systeem? Wij leveren u het geschikte systeem voor elke locatie. Een systeem bestaat uit: zonnepanelen, een omvormer, een montageconstructie (voor plat of schuin dak) en de benodigde bekabeling. Wilt u op elk moment de prestaties van uw zonnepanelen kunnen volgen? Dan installeren we voor u ook een monitorsysteem. Wij hanteren het merk Solar Edge voor een goede monitoring en optimalisatie van uw systeem.

Afspraak maken

Wilt u meer weten over zonnepanelen? Maak dan gerust een afspraak met één van onze adviseurs. Of vraag een vrijblijvende offerte aan. Vul hiervoor op het formulier uw wensen in. Zo mogelijk met een foto van uw meterkast en het dak.