Zonneboiler

Besparen met uw zonneboiler

Alweer heerlijk gegeten, en dan gaat alles vanzelfsprekend in de vaatwasser. Een wasje erin en dan even lekker douchen. Zo verbruikt u thuis heel wat warm water. En dat kost geld. Met een zonneboiler brengt u uw energiekosten flink omlaag. Hoe? Een zonneboiler verwarmt uw warm water met behulp van zonne-energie.

installateursbeelden_1638_auto_auto_c300_c165_q_zonneboiler

Zonneboiler: een hoge opbrengst

Lammers Toepoel kiest bij elke zonneboiler voor kwaliteit en hoog rendement. De zonneboiler behaalt in Nederland een hoge opbrengst, vooral in combinatie met een Hotfill voor wasmachines en vaatwassers. De Solior FL150 is dé zonneboiler voor op het platte dak. Snel geïnstalleerd en het bespaart kostbare ruimte in het huis.

De werking van een zonneboiler is eenvoudig:

De collector op het dak vangt (zon)licht op en verwarmt een vloeistof. Deze vloeistof wordt rondgepompt door het systeem. De warmte wordt afgegeven aan het water in het voorraadvat. Het voorraadvat is als een warmteaccu en het verwarmde water kan elk moment gebruikt worden. Is het vat leeg of nog niet op temperatuur? Dan springt de cv-ketel of warmtepomp bij. Zo kun je met een zonneboiler altijd en overal in huis genieten van gratis warm tapwater.

Afspraak maken

Wilt u meer weten over de voordelen van een zonneboiler? Maak dan gerust een afspraak met één van onze adviseurs. Of vraag een vrijblijvende offerte aan. Vul hiervoor op het formulier uw wensen in.