Service & onderhoud

Altijd de beste service

Lammers Toepoel heeft altijd de waakvlam aan als het gaat om het verlenen van service voor uw ketel. Wij houden op professionele wijze uw ketel, combi ketel of warmwatertoestel in optimale conditie. Zo blijft uw comfort vanzelfsprekend. Wij staan garant voor gedegen service, reparaties en het adequaat verhelpen van storingen. U kunt kiezen voor een onderhoudscontract, zodat we periodiek bij u langskomen of kiezen voor onderhoud op regiebasis.

Onderhoud_Ketel 1200

Onderhoudscontract

Liever geen omkijken naar uw ketel? Dan kunt u een contract bij ons afsluiten. Wij geven u gratis advies over de service mogelijkheden bij elk contract. En we geven direct aan welk maandbedrag bij elk contract van toepassing is bij uw ketel. Bij ons bent u verzekerd van de beste service en concurrerende contractkosten. U kunt kiezen uit 3 onderhoudscontracten voor uw ketel.

Abel&co Onderhoud      Abel&co Service Plus      Abel&co All-Inn    
Jaarlijks onderhoud

Voorrijkosten

Verhelpen van storingen

Vervangen van materialen

Voorkom problemen

Er zijn een aantal goede redenen om jaarlijks onderhoud aan uw cv-ketel te laten plegen. Wij zetten de belangrijkste redenen voor u op een rij.

  1. Brand: onderhoud van uw cv-ketel zorgt voor een goede brandveiligheid van uw installatie. Ook de brandweer adviseert dit van harte. En ook voor veel brandverzekeringen is inspectie en onderhoud van uw cv-ketel verplicht.
  2. Storing: jaarlijks onderhoud van uw cv-ketel kan problemen ondervangen en kleine defecten oplossen voordat deze voor een storing zorgen. Zo valt uw verwarming niet onverwachts uit.
  3. Reparatie: uw cv-ketel blijft langer in goede staat en onderdelen gaan langer mee met goed onderhoud. Kleine problemen worden opgelost voordat ze schade veroorzaken. Zo bespaart u op voorrijkosten en reparatiekosten.
  4. Levensduur: uw cv-ketel is dag en nacht in de weer om u te voorzien van warmte en verwarmd water. Daarom is onderhoud geen overbodige luxe. Zo gaat uw cv-ketel langer meer.
  5. Voordeel: tijdens het onderhoud wordt uw cv-ketel optimaal ingesteld. Dit verhoogt het rendement van uw cv-ketel tot wel 25%.

Meer informatie

Wenst u meer informatie over de onderhoudscontracten of wilt u een onderhoudscontract afsluiten? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend advies. Of vul direct het aanvraagformulier in.