Ventilatie en WTW

Ventilatie en WTW

Sigarettenrook, luchtjes op het toilet en in de keuken, condens in de badkamer, en nooit frisse lucht als alle naden en kieren zijn dichtgestopt. Deze situaties roepen om een goede ventilatie. Wij werken met de ventilatiesystemen van Itho Daalderop. Deze systemen zorgen voor ventilatie die energiezuinig én comfortabel is.

installateursbeelden_1638_auto_auto_c300_c165_q_wtw-units

Mechanische ventilatie

Met een centrale ventilatie eenheid zorgt u eenvoudig en efficiënt voor ventilatie in uw woning. Het systeem is fluisterstil en u stelt zelf gemakkelijk in hoeveel u wilt ventileren. De CVE ECO RFT is een centrale ventilatie eenheid die tot wel 83% minder energie verbruikt dan vergelijkbare producten. Terwijl de aanschafprijs uitstekend blijft. U beheert het systeem in uw hele huis, draadloos. Ook dit systeem is ontwikkeld door Itho Daalderop. Wij leveren tevens een gelijkwaardig systeem van het merk Zehnder.

Ventilatie met WTW (warmteterugwinning)

Door ventilatie met warmteterugwinning gaat er veel minder warmte verloren in huis, door warmteterugwinning. Van de lucht die wordt afgevoerd, wordt een groot deel van de warmte opnieuw gebruikt bij de toevoer van lucht. Zo bespaart u flink op uw verwarmingskosten. De HRU ECO-fan 3 zorgt voor een gezond en comfortabel binnenklimaat. De ventilatie haalt frisse buitenlucht naar binnen en voert binnenlucht naar buiten af. Gezonde ventilatie. De verse lucht wordt ook nog eens verwarmd tot rond de kamertemperatuur. Goede ventilatie is gezond, fris, energiezuinig en op en top comfortabel.

Meer weten?

Wilt u meer weten met betrekking tot de mogelijkheden van ventilatie? Neem gerust contact op voor advies en installatie. Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u op.